Lid worden

Lid worden van Squadra Veloce, de Vespaclub van Hasselt, is zeer eenvoudig.

De club is gestoeld op principes van ongedwongenheid, vriendschap, gelijkheid en vooral plezier, gebouwd rond de liefde voor een classic scooter.Clubleden zijn in bezit van een Vespa (2/4 takt), Lambretta, LML, APE of een andere classic scooter.

Moderne scooters van Honda , Piaggio X. , Suzuki, MP3, enz…kunnen geen lid worden, dit om onze identiteit van een Vespaclub te kunnen behouden.

Onze club houdt niet van veel regeltjes, maar we hebben wel enkele tips en afspraken die we proberen na te komen. Het lidgeld voor 2013 bedraagt € 15,00. In ruil hiervoor kan je een jaar meerijden met door de club georganiseerde ride-outs binnen en buiten de landsgrenzen. We organizeren tochten van 50 tot 200km naar alle windstreken, van de Ardennen tot aan de kust. Een sticker van de club wordt je ter beschikking gesteld en je wordt betrokken bij alle georganiseerde festiviteiten zoals Nieuwjaarsreceptie, een Piknik-Rit, enz.

Overschrijven van je lidgeld kan op het rekeningnummer van de club: IBAN : BE47 0016 8061 0680  BIC : GEBA BE BB op naam van SC Squadra Veloce!

Wil je lid worden, kan je hieronder het inschrijvingsformulier invullen. Je kan ook je gegevens overmaken aan een bestuurslid tijdens één van onze activiteiten. De club gaat er vanuit dat je volledig in orde bent met alle wettelijke en reglementaire voorschriften.

Ga je er voor of wil je meer weten, aarzel niet contact op te nemen met onze club. 

 

 1. Aanspreektitel(*)
  Invalid Input
 2. Naam(*)
  Please let us know your name.
 3. Voornaam(*)
  Invalid Input
 4. Straat + nummer
  Invalid Input
 5. Postcode + Woonplaats
  Invalid Input
 6. Telefoon
  Invalid Input
 7. Uw Email Adres(*)
  Gelieve je email adres in te vullen !
 8. Vespa Model(*)
  Gelieve je Vespa model in te vullen
 9. Bouwjaar(*)
  Gelieve het bouwjaar van je Vespa in te geven
 10. Nummerplaat(*)
  Gelieve je nummerplaat in te voeren !
 11. Ik wil(*)
  Gelieve een keuze te maken !
 12. Stel hier uw vraag
  Please let us know your message.
 13. Bevestig dat u geen Spam Robot bent
  Bevestig dat u geen Spam Robot bent
    RefreshInvalid Input
 14. SquadraVeloce.be garandeert dat uw gegevens welke u hier verzend, niet worden doorgestuurd of gebruikt door derden. Ook wij zijn niet te vinden voor SPAM !