Overslaan en naar de inhoud gaan

Lid worden

Lid worden van Squadra Veloce, de Vespaclub van Hasselt, is zeer eenvoudig.

De club is gestoeld op principes van ongedwongenheid, vriendschap, gelijkheid en vooral plezier, gebouwd rond de liefde voor de authentieke Vespa.Clubleden zijn in bezit van een Vespa (2/4 takt), Lambretta, LML, APE of een andere classic scooter.

Moderne scooters van andere merken kunnen geen lid worden. Dit om onze identiteit van een Vespaclub te kunnen behouden.

Onze club houdt niet van veel regeltjes, maar we hebben wel enkele tips en afspraken die we proberen na te komen. Zo gaat de club gaat er vanuit dat je volledig in orde bent met alle wettelijke en reglementaire voorschriften. Het lidgeld bedraagt € 15,00. In ruil hiervoor kan je een jaar meerijden met door de club georganiseerde ride-outs binnen en buiten de landsgrenzen. We organiseren tochten van 50 tot 200km naar alle windstreken, van de Ardennen tot aan de kust. Een sticker van de club wordt je ter beschikking gesteld en je wordt betrokken bij alle georganiseerde festiviteiten zoals Nieuwjaarsreceptie, een Piknik-Rit, enz.

Overschrijven van je lidgeld kan op het rekeningnummer van de club: IBAN : BE47 0016 8061 0680 BIC : GEBA BE BB op naam van SC Squadra Veloce!

Ga je er voor of wil je meer weten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze club via squadraveloce@gmail.com of spreek één van onze bestuursleden aan op de volgende clubactiviteit.

Sponsors